Site: Muziektherapie-nijmegen.nl

Onlangs kwam ik Barbara tegen. Zij heeft de website Muziektherapie-Nijmegen.nl en ze vertelde me dat deze inhoudelijk up to date was maar verder erg verouderd was.

De site “plakte” vast aan de linkerkant van de monitor en paste zich niet aan aan op de grootte van het scherm van de bezoeker.
Haar vraag was dus of ik haar website kon updaten en zo kon aanpassen dat hij op desktop, tablet en mobiel even goed te bezoeken is.

Als Content Management Systeem werd gebruik gemaakt van WordPress. Dit is natuurlijk gelijk gebleven. Alleen is het cms dat flink acherliep met updates weer helemaal bijgewerkt.
De website is responsive waardoor deze nu ook prettig werkt voor de mobiele bezoeker.

Bekijk de website: www.Muziektherapie-Nijmegen.nl

Voor
Website na de make-over. Nu ook responsive!

 

Shyama werkt snel en efficiƫnt maar doet alles grondig. In de communicatie is ze heel duidelijk. Ze luistert goed naar je wensen en legt ook voor leken heel begrijpelijk uit wat wel of niet kan. Ze heeft mijn website gemoderniseerd en een upgrade gegeven, precies volgens mijn wensen en met oog op wat de site effectief maar ook mooi en aantrekkelijk maakt. In kan haar diensten aan iedereen aanbevelen. Haar prijzen zijn zeer schappelijk.

Barbara Krantz

Bekijk de website: www.Muziektherapie-Nijmegen.nl