Klanten aan het woord

Ik had geen online 'thuisbasis' waar mogelijke deelnemers aan lessen, cursussen of coachingsessies informatie kunnen vinden en waar ik educatieve inhoudelijke informatie beschikbaar kan maken. Ik wilde dit alles niet zelf maken aangezien mijn tijd beter kan gaan naar de inhoud van mijn vakgebied (coaching en mindfulness); dus ik zocht een betrouwbare en kundige partner om me te helpen dit te realiseren.

Werken met Shyama is me goed bevallen. Ik vind de website heel geslaagd en heb er veel positieve reacties op gekregen; waarbij de inhoud van de reacties me bevestigt in hetgeen ik naar voren wilde laten komen; professioneel, rustig, duidelijk. Ik ben het meest tevreden over het proces wat we hebben doorlopen om de inhoud van de website te bepalen. Dat was een hele bevalling voor me, maar uiteindelijk ben ik erg tevreden over het resultaat. Ik vind Shyama goed (positief kritisch) meedenken en soms alternatieve invalshoeken aandragen.

Nu heb ik een degelijk en mooi startpunt om vanuit verder te kunnen bouwen. Het geeft me rust en vertrouwen dat dit een goede basis is. En ook plezier, omdat ik geniet van het resultaat.
Paulus Karremans
Paulus Karremans
Coaching & Mindfulness
In april van 2020 besloot ik mijn deeltijd loondienstcontract op te zeggen en volledig als zelfstandige aan de slag te gaan. Daarbij wilde ik graag een professionele website waarop mijn potentiele opdrachtgevers kunnen lezen over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Shyama heeft bij het ontwikkelen van mijn site perfect voldaan aan mijn vraag en wens. Mijn website heeft de perfecte uitstraling; een combinatie tussen persoonlijk en zakelijk. Ik kan vol trots “Ja” zeggen wanneer mensen vragen of ik een website heb. We zijn begonnen met een kennismakingsgesprek, bij mij aan de keukentafel. Shyama straalt rust en vertrouwen uit waardoor ik graag met haar in zee ging. Ook de bereidheid om nog zaken toe te voegen, aan te passen nadat de website gelanceerd was, heb ik als zeer prettig ervaren. Shyama is een betrouwbare, creatieve webbouwer die goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Ik vind dat mijn website uitstraalt wie ik ben, zowel als mens en als professional.
Linda Brands
Linda Brands
Acteren – Coachen – Trainen
Ik ben heel tevreden met de website die Shyama voor mij heeft gebouwd. Mijn persoonlijke website was verouderd en had dringend een upgrade nodig. Shyama luisterde goed, begreep snel wat ik wilde, dacht mee en kwam met een aantal goeie suggesties. Haar eerste ontwerp was eigenlijk al meteen raak. Het contact verliep plezierig. Shyama communiceert helder en op alle vragen kreeg ik duidelijk uitleg en antwoord. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Mirjam Vossen
Mirjam Vossen
Onderzoeker, journalist, spreker
Het is een mooie en duidelijke website geworden. We zijn er erg blij mee! Timing is ook perfect want het is in deze tijd extra belangrijk om zichtbaar te zijn als kantoor en nieuwe klanten te werven.
Froukje Holwerda
Froukje Holwerda
Pont & Wilg Advocaten
Als verse starter (januari 2016) had ik behoefte aan een goede site, potentiële opdrachtgevers moeten me tenslotte wel kunnen vinden. Shyama Sewpersad van sswebs zorgde daarvoor. Zij is een ervaren webbouwer die maatwerk levert. Shyama luisterde goed naar mijn wensen en vertaalde die naar een helder ontwerp. Behalve een goede luisteraar is Shyama ook een goede adviseur. Het was fijn te kunnen sparren. Dat leverde een prettige en inspirerende samenwerking op – en uiteindelijk een fraaie, persoonlijke site. Op verzoek regelde ze ook een goede vormgever, Marika Taborsky, die de huisstijl verzorgde. Ondertussen krijg ik veel positieve reacties op mijn site, soms uit onverwachte hoek. Die complimenten zijn eigenlijk voor sswebs. Het is gewoon jammer dat één site wel genoeg is!
Marjolein Oosterom
Marjolein Oosterom
Freelance redacteur
Via een collega kwam ik in contact met Shyama. Dit voelde meteen goed. Shyama begreep goed wat ik wilde, gaf mij op prettige wijze advies en kon mij ook over de technische aspecten van de webbouw goed en duidelijk informeren. Ook heeft zij veel detailzaken opgepakt om te zorgen dat de website er tot in de puntjes verzorgd uitzag en voldeed aan mijn wensen. Ik heb nu een website waar ik volledig achter kan staan, die functioneel is en die wat betreft de vindbaar op Google op de achtergrond goed is ingericht. Ik ben er heel blij mee! Shyama hartstikke bedankt hiervoor!
Sylvia Roovers, Psycholoog en Life Coach
Sylvia Roovers
Psycholoog, Life Coach
Onze website was verouderd en dringend toe aan een update of een geheel nieuwe website. Verder waren we op zoek naar een deskundige waar we terecht kunnen als we tegen praktische problemen mbt de website op lopen. Het werken met Shyama is heel goed bevallen.

We hadden een praktische handleiding over de achterkant van de website nav de opleiding nog niet ontvangen. Maar eerlijk gezegd konden we met alle vragen bij jou terecht en is het misschien daarom ook niet nodig.

We hebben nu een mooie goed werkende website en daar zijn we heel blij mee. We zijn nog wel een beetje aan het stoeien met de achterkant van de website en ook daar pak je al onze vragen snel op. Heel fijn. Dank je wel Shyama.
Marielle Fleuren
Mariëlle Fleuren
Eigenaar Asessor BV.
De website van stichting De Harde Leerschool was (te) beperkt qua inhoud en opzet. Daarbij was de lay-out wat gedateerd. Al met al reden om deze in zijn geheel opnieuw op te zetten. Onze samenwerking heeft geresulteerd in een volledig nieuwe website, die zowel inhoudelijk als qua lay-out een enorme verbetering is t.o.v. de oude situatie. Het meest tevreden zijn wij over jou snelle handelen – al onze feedback punten zijn zonder uitzondering op korte termijn opgepakt – en het actief meedenken over mogelijke oplossingen. Ik als contactpersoon heb onze samenwerking als zeer positief ervaren. Ik zou sswebs absoluut aanbevelen. sswebs is een betrouwbare partner die goed bereikbaar is, actief in het creatieproces meedenkt en open staat voor feedback en eigen input.
Hugo Derene
Hugo Derene
De Harde Leerschool
We werken nu zo'n 10 jaar samen. Je hebt de websites gemaakt voor 2 of 3 van mijn ondernemingen. En de reden dat ik altijd weer bij jou terugkom is dat je een warm mens bent. Je bent ontzettend betrokken op de inhoud van wat we doen, je bent altijd te bellen en te mailen, je reageert altijd. En dat komt niet omdat je er een hele abstracte klantgerichte service op na houdt maar omdat je inhoudelijk betrokken bent. Je bent een warmbloedig mens, er is altijd koffie en je gaat altijd met een heel optimistisch en vrolijk gevoel naar buiten. Ik hoop dat je ontzettend veel klanten zult werven. Je verdient het. En die klanten, die verdienen het ook.
Ralf Bodelier
Ralf Bodelier
The Curious Cosmopolitan / World in Progress
Shyama werkt snel en efficiënt maar doet alles grondig. In de communicatie is ze heel duidelijk. Ze luistert goed naar je wensen en legt ook voor leken heel begrijpelijk uit wat wel of niet kan. Ze heeft mijn website gemoderniseerd en een upgrade gegeven, precies volgens mijn wensen en met oog op wat de site effectief maar ook mooi en aantrekkelijk maakt. In kan haar diensten aan iedereen aanbevelen. Haar prijzen zijn zeer schappelijk.
Barbara Krantz
Barbara Krantz
Praktijk voor Muziektherapie Nijmegen

Kun je ook advies gebruiken?

Wil jij ook een website die (meer) klanten kan opleveren maar weet je niet precies waar je moet beginnen of hoe je het moet uitvoeren.