Paulus Karremans

Een succesvol traject met een mindfulness trainer en coach

Toen Paulus Karremans bij mij kwam, was hij net begonnen met zijn eigen praktijk en had hij behoefte aan een professionele website. Hij had veel ideeën en plannen, maar het was nog niet helemaal duidelijk hoe hij deze het beste kon structureren en presenteren. Samen zijn we aan de slag gegaan om deze ideeën te ordenen en te verfijnen. Aan het einde van dit traject had hij een helder aanbod en sterke teksten voor zijn nieuwe website.

Met deze nieuwe informatie kon ik vervolgens aan de slag met het bouwen van zijn website. Het resultaat was een professionele WordPress website die rustig en duidelijk overkwam. Paulus was zeer tevreden met het eindresultaat en ontving veel positieve reacties op zijn nieuwe website.

Wat Paulus vooral waardeerde, was het proces dat we samen doorliepen om de inhoud van de website te bepalen. Het was een uitdagende klus, maar uiteindelijk was hij erg tevreden over het resultaat. In zijn eigen woorden:

Werken met Shyama is me goed bevallen. Ik vind de website heel geslaagd en heb er veel positieve reacties op gekregen; waarbij de inhoud van de reacties me bevestigt in hetgeen ik naar voren wilde laten komen; professioneel, rustig, duidelijk.
Ik ben het meest tevreden over het proces wat we hebben doorlopen om de inhoud van de website te bepalen. Dat was een hele bevalling voor me, maar uiteindelijk ben ik erg tevreden over het resultaat. Ik vind Shyama goed (positief kritisch) meedenken en soms alternatieve invalshoeken aandragen.

Paulus Karremans

De responsive site is gebouwd met WordPress in combinatie met de pagebuilder Elementor.

Nieuwsgierig? Pauluskarremans.nl

Benieuwd wat sswebs voor jou kan doen? Mail of bel me gerust.