Verkopen vies?

Volgens mij niet!

Laat ik het anders stellen. Help jij je klanten zonder dat ze je daarvoor betalen? Nee toch? (Nou ja, misschien wel af en toe. Maar je snapt wat ik bedoel.)

Wil je graag leuke klanten helpen met dat waar je goed in bent en een inkomen hebben met je onderneming dan zul je moeten verkopen.

Voor mij is verkopen niets meer en niets minder dan het aanbieden van je hulp.

De vraag is alleen hoe je verkoopt op een manier waar jij je goed bij voelt.

Presentatie van sswebs

Geen snelle marketingpraatjes maar laten zien wat je doet en wie je bent. Hoe jij kunt helpen, waardevolle informatie geven en aandacht besteden zodat je vertrouwen opwekt. Het is geduld hebben en contact houden. Het betekent online zichtbaar zijn.

En online zichtbaarheid is spannend. Ik ken het zelf ook.

Ik ben liever achter de schermen bezig om ánderen te helpen beter zichtbaar te worden. Maar, ook ik moet met de virtuele billen bloot. Het is een spanningsveld, dat snap ik.

Ik heb een manier gevonden om dat toch te doen. Ik geloof dat wanneer jij jezelf bent en laat zien, je ook de klanten aantrekt die daarbij horen. En je website speelt daarin een belangrijke rol.

Waarom samenwerken met mij?

Voor mij is elke ondernemer uniek en dat maakt het voor mij ook zo leuk en interessant.

Ik werk niet volgens een heel strak en vast format maar juist de eigenheid van mijn klant is leidend. Daar stem ik mijn aanpak op af. Natuurlijk liggen er aan die aanpak wel ideeën ten grondslag (gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring met het bouwen van websites) en heb ik modellen die ik toepas. Maar ik ga vooral naar je luisteren, ideeën aandragen, samenhang aanbrengen, prioriteiten stellen, je soms wat beteugelen of juist over een drempel heen helpen. En ik neem je ook nog werk uit handen.

We gaan samen aan de slag om jouw wens, behoefte, idee om te zetten naar een goed vindbare website die jouw belangrijkste bron is voor nieuwe klanten.

Mijn doel

Mijn doel is om websites te bouwen waar mijn klanten zichzelf in herkennen. Die zo zijn ingericht dat geïnteresseerde bezoekers als vanzelf contact opnemen en een aanbod makkelijk gedaan kan worden.

Websites die écht bijdragen aan jouw onderneming zodat je met meer focus en rust en plezier kunt werken en een grotere impact maakt.

Meer over mij

Hoezo niet virtueel ingesteld

Vraag een gratis gesprek aan!

Geloof jij ook dat je website (meer) klanten kan opleveren maar weet je niet precies wat daarvoor nodig is?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan en je krijgt minimaal 3 tips om je website te verbeteren.