Site: Linda Brands – actrice, coach en trainer

Via een klant van sswebs kwam ik in contact met Linda.
Begin 2020 nam ze de stap om als zelfstandig trainer, coach en trainingsactrice aan de slag te gaan. Ze had een website nodig en nam contact met me op. Aan haar keukentafel spraken we haar wensen door en ging ik aan de slag om de content te structureren.
Het resultaat is een overzichtelijk website waar bezoekers eenvoudig kunnen vinden wat Linda te bieden heeft en makkelijk contact met haar kunnen opnemen.

Linda werkt als actrice, coach en trainer voor verschillende opdrachtgevers in de sociale sector. Denk hierbij aan verzorgingshuizen, thuiszorginstanties, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, scholen etc.

In april van 2020 besloot ik mijn deeltijd loondienstcontract op te zeggen en volledig als zelfstandige aan de slag te gaan. Daarbij wilde ik graag een professionele website waarop mijn potentiele opdrachtgevers kunnen lezen over wie ik ben en wat ik te bieden heb.
Shyama heeft bij het ontwikkelen van mijn site perfect voldaan aan mijn vraag en wens. Mijn website heeft de perfecte uitstraling; een combinatie tussen persoonlijk en zakelijk. Ik kan vol trots “Ja” zeggen wanneer mensen vragen of ik een website heb.

We zijn begonnen met een kennismakingsgesprek, bij mij aan de keukentafel. Shyama straalt rust en vertrouwen uit waardoor ik graag met haar in zee ging. Ook de bereidheid om nog zaken toe te voegen, aan te passen nadat de website gelanceerd was, heb ik als zeer prettig ervaren.

Shyama is een betrouwbare, creatieve webbouwer die goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Ik vind dat mijn website uitstraalt wie ik ben, zowel als mens en als professional.

Linda Brands

Nieuwsgierig? Lindabrands-act.nl

Benieuwd wat sswebs voor jou kan doen? Mail of bel me gerust.