Mirjam Vossen, mediawetenschapper

Mirjam Vossen nam contact met me op om haar website, die ik in 2019 voor haar verbouwde, op de schop te nemen. Niet omdat ze er ontevreden over was, maar omdat ze zichzelf op een andere manier wilde gaan presenteren. Niet langer op de eerste plaats als journalist, maar als mediawetenschapper. Of ik met haar mee kon denken en de verbouwing op me kon nemen.

We zijn eerst stil gaan staan waar Mirjam de focus ging leggen en wat haar aanbod werd. Op basis hiervan hebben we de website ingedeeld en ben ik vervolgens gaan bouwen.

De site laat Mirjam nu van een andere kant zien. Als mediawetenschapper die organisaties helpt bij het communiceren over maatschappelijk gevoelige onderwerpen.

De responsive site is gebouwd met WordPress in combinatie met de pagebuilder Elementor.

Nieuwsgierig? Mirjamvossen.nl

Benieuwd wat sswebs voor jou kan doen? Mail of bel me gerust.