Asessor

Asessor BV geeft kennis- en vaardigheidstrainingen, coaching en advies op het gebied van schuldhulpverlening.

De oude website is onder handen genomen en vooral technisch vereenvoudigd. Op de site waren alle opleidingen al terug te vinden maar het beheer was ingewikkeld. En voor het inschrijven voor een training moest veel geklikt te worden. Nu kan de bezoeker die geïnteresseerd is in een opleiding makkelijk alle informatie vinden en zich direct inschrijven via het formulier op dezelfde pagina. De bezoeker hoeft minder te klikken.
De ingebouwde zoekfunctie is verbeterd zodat bij een verkeerde spelling van een opleiding (of afkorting) deze toch gevonden worden.
Ook kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Onze website was verouderd en dringend toe aan een update of een geheel nieuwe website. Verder waren we op zoek naar een deskundige waar we terecht kunnen als we tegen praktische problemen mbt de website op lopen. Het werken met Shyama is heel goed bevallen.

We hadden een praktische handleiding over de achterkant van de website nav de opleiding niet ontvangen. Maar eerlijk gezegd kunnen we met alle vragen bij jou terecht en is het misschien daarom ook niet nodig.

We hebben nu een mooie goed werkende website en daar zijn we heel blij mee. We zijn nog wel een beetje aan het stoeien met de achterkant van de website en ook daar pak je al onze vragen snel op. Heel fijn. Dank je wel Shyama.

Mariëlle Fleuren, eigenaar Asessor BV.

Nieuwsgierig? Asessor.nl

Benieuwd wat sswebs voor jou kan doen? Mail of bel me gerust.