Hiermee kan ik je helpen

Website bouwen

Overzichtelijke en goed vindbare WordPress websites. Natuurlijk responsive zodat ze ook goed werken op een smartphone of tablet.

E-mailmarketing

Bouw een relatie op met de bezoekers van je website zodat ze klanten gaan worden. Nieuwsbrieven, e-mailseries en funnels opzetten en inplannen met ActiveCampaign.

E-learning

Een online cursus opzetten waarbij zoveel mogelijk geautomatiseerd is zodat je jouw kennis en ervaring kunt delen.

Een aanpak die bij jou past

Als jij je online meer wilt laten zien dan ga je aan de slag met online marketing. Dat is niets anders dan het onder de aandacht brengen van je dienst bij potientiële klanten maar dan via online kanalen. Zo zijn je website en je nieuwsbrief of e-mailmarketing daar voorbeelden van.

Online marketing zie ik niet als oppervlakkig, supercommercieel of opdringerige promotie. Het is het onder de aandacht brengen van jouw waardevolle dienst  op een manier die bij jou past.

Voor wie?

Voor zelfstandig professionals die positief denken, flexibel zijn en vooruit willen.

Voor mij is elke ondernemer uniek en dat maakt het voor mij ook zo leuk en interessant. Je bent super gemotiveerd over je eigen vak, je bruist van het enthousiasme zodra het over je eigen expertise gaat. En daar word ik weer zo blij van, dat motiveert mij om je zo goed mogelijk te helpen. Dat betekent dat ik je soms ideeën aandraag, je soms wat zal beteugelen en je soms over een drempel heen zal proberen te helpen.

In ieder geval betekent het dat we samen aan de slag gaan om jouw wens, behoefte, idee om te zetten naar een digitale uitvoering met de juiste stappen.

Laten we kennismaken

Bel of mail me voor een gratis gesprek.

Vertel me waar jij tegenaan loopt. We sparren een half uur en ik kan je vertellen hoe ik je kan helpen. Ik maak graag kennis met je!