Terugblik, vooruit kijken en het moment van vandaag

vooruit kijk 2017

17 januari 2017 | Het mag nog wel, even terugblikken op 2016 op de helft van de eerste maand van het nieuwe jaar.
Het was een vol jaar. Ik verwelkomde verschillende nieuwe klanten waarvoor mooie websites zijn opgeleverd.  En er is gewerkt aan het karma van sswebs 😉 Want in 2016 heb ik voor 2 goede doelen een nieuwe WordPress-website neergezet. Mijn expertise belangeloos ingezet zodat het geld van de donateurs ook daadwerkelijk gaat naar de mensen en projecten waar het om draait. Kijk op www.mundico.nl en www.het-goede-doel.nl.

Afgelopen jaar, samen met 2 partners, ook een start gemaakt met een project over dementie. Het project is bedoeld voor de mantelzorgers van mensen met dementie. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op deze groep, wat best pittig kan zijn voor degene die zorgt. Met het project richten we ons op de ondersteuning van die mantelzorger. We verwachten in de eerste helft van 2017 het project te kunnen lanceren.

In 2017 ga ik hard aan de slag om de de site van sswebs te verbeteren. Deze is hoognodig aan vernieuwing toe! Door drukte niet aan toegekomen. Een klant gaat toch altijd voor… Maar dit jaar gaat het echt gebeuren; een nieuw ontwerp ligt al te wachten.

sswebs ontwikkelt zich steeds verder en blijft zich ook in 2017 inzetten om nog meer ondernemers te kunnen helpen met de realisatie van hun doelstellingen. Zo is de eerste site van dit jaar al live gegaan! Rooverscoaching.nl is de site van Sylvia Roovers. Zij is gespecialiseerd in stress & burn-out klachten en hooggevoeligheid.

En er staan alweer een aantal projecten in de steigers die binnenkort online gaan. Ik hou je op de hoogte.

Voor nu wens ik iedereen een mooi, tolerant en natuurlijk gelukkig 2017 toe!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33