Wel of niet updaten naar WordPress 5.0?

4 december 2018 | Na veel geschuif is de datum dat WordPress 5.0 gaat verschijnen bekend. Op 6 december. Dat is donderdag al! Wel of niet meteen updaten?
Lees verder »

Meetup over Gutenberg en neuromarketing

Dave Loodts over Gutenberg

27 november 2018 | Erg interessante WordPress Meetup gisteravond in Eindhoven. Meer te weten gekomen over Gutenberg en neuromarketing.
Lees verder »

Tips voor de nieuwe WordPress-editor Gutenberg

19 oktober 2018 | In WordPress 5.0 wordt de nieuwe editor geïntroduceerd. Gutenberg noemen ze die. Lees hier alvast enkele tips om goed voorbereid te zijn: https://wplift.com/gutenberg-tips

Site: Qtopiaqueerartsfestival.nl


30 september 2018 | Het Qtopia Queer Arts Festival is vandaag officieel ‘geopend’. Gedurende 2 weken zijn er op verschillende plekken in Nijmegen diverse activiteiten te bezoeken zoals tentoonstellingen, films, debatten.
Lees verder »

Interactieve visual

10 september 2018 | Een klant geholpen om een visual over Opgavegericht Creëren op een eenvoudige manier interactief te maken en op te nemen in hun website. Hierbij gebruik gemaakt van online tool ThingLink. De visual is gemaakt door Bureau voor Beeldzaken.

Leestip: Interne linkwaarde

14 augustus 2018 | Ik zie veel websites die weinig interne links hebben, dus weinig hyperlinks naar andere pagina’s binnen je eigen website. Het verbeteren van deze interne linkstructuur is essentieel om beter gevonden te worden. En je bent niet afhankelijk van anderen zoals bij linkbuilding (externe links naar je website); je kunt het gewoon zelf doen!
Lees verder »

Site: Esthervancasteren.nl

Esther van Casteren

6 juni 2018 | Kunstenares Esther van Casteren maakt animatiefilms, tekeningen en ruimtelijk werk. Met haar werk verbeeldt zij verhalen die voortkomen uit visualisaties, dromen en gedachten. In haar werk zoekt ze naar een verbinding van die binnenwereld en de wereld buiten haar.
sswebs bouwde deze website met een zgn. child theme. Het WordPress thema Twenty Seventeen vormt de basis voor de website www.esthervancasteren.nl.

De mobielvriendelijke website krijgt voorrang

27 maart 2018 | Na anderhalf jaar testen en experimenteren gaat Google nu echt beginnen met het uitrollen van de “mobile-first” indexering. Dat houdt in dat de mobiele versie van een webpagina als eerste wordt geïndexeerd. Hierdoor worden de, voornamelijk, mobiele gebruikers beter geholpen bij het vinden van wat ze zoeken.
Lees “Google zoekindex voortaan ‘mobile first’”

Heb jij al een mobielvriendelijke website?
Doe de mobile-friendly test van Google via https://search.google.com/test/mobile-friendly

Site: PamelaDoms.nl

27 februari 2018 | Pamela Doms mag gefeliciteerd worden met haar nieuwe website! Ze draagt met haar expertise bij aan het oplossen van diverse stedenbouwkundige en onderwijskundige problemen.
Dr. Pamela Doms studeerde klassieke talen en schreef een proefschrift op het snijvlak van stedenbouw, geschiedenis en archeologie. Ze heeft nu haar eigen onderneming én eigen site dus, www.pameladoms.nl.

Webdesigntrends 2018

Infographic webdesigntrends 2018

7 februari 2018 | Ben je van plan om een nieuwe website te (laten) maken? Dit zijn de belangrijkste webdesigntrends om rekening mee te houden.

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33