Check je site op broken links

11 juni 2019 | Heb jij een website met veel hyperlinks? Dan is het verstandig om met enige regelmaat je site te checken op links die niet meer werken, de broken links.

Lees verder »

Site: ViaZuid.com

Viazuid.com

6 mei 2019 | De nieuwe website van VIA ZUID staat live!
VIA ZUID ondersteunt nieuwe theatermakers, choreografen, schrijvers en muzikanten om zich te ontplooien, hun netwek te verbreden, elkaar te ontmoeten zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandig maker. In en vanuit Limburg.

Lees verder »

Site: Kindertherapiedevlieger

Facebookbericht Kindertherapiepraktijk De Vlieger

25 april 2019 |  De Vlieger is een praktijk voor kinderfysiotherapie en kinderergotherapie en al jarenlang klant bij sswebs. De bestaande website was niet meer van deze tijd, d.w.z. niet mobielvriendelijk. Daarnaast was de huisstijl gewijzigd. Een goed moment om de website onder handen te nemen.

Lees verder »

Wix of WordPress?

Wix vs WordPress

17 februari 2019 |  Vorige week sprak ik een ondernemer die zijn eigen website heeft gebouwd met de online tool Wix. Zoals je weet ben ik een WordPressfan.
Wil jij ook een website en twijfel je nog tussen Wix of WordPress? De voor- en nadelen van beide systemen zijn voor je op een rijtje gezet.

Een snelle kennismaking met Gutenberg

23 januari 2019 |  WordPress 5 is uit met een gloednieuwe editor, Gutenberg. Deze editor verandert de manier waarop berichten en pagina’s worden gemaakt en bewerkt. Hoe? Maak snel kennis met Gutenberg.

Lees verder »

Site: AmbulatoriumNijmegen.nl

14 januari 2019 |  Een vijftal oud-behandelaars van het Radboud Ambulatorium wilde na sluiting van Radboud Ambulatorium Sociale Wetenschappen zelfstandig doorgaan. Per 1 januari 2019 zijn ze gestart met het bieden van psychologische en pedagogische hulp onder de nieuwe naam Ambulatorium Nijmegen.

Lees verder »

Site: Muziektherapie-nijmegen.nl

22 november 2018 | Onlangs kwam ik Barbara tegen. Zij heeft de website Muziektherapie-Nijmegen.nl en ze vertelde me dat deze inhoudelijk up to date was maar verder erg verouderd was.
Lees verder »

Wel of niet updaten naar WordPress 5.0?

4 december 2018 | Na veel geschuif is de datum dat WordPress 5.0 gaat verschijnen bekend. Op 6 december. Dat is donderdag al! Wel of niet meteen updaten?
Lees verder »

Meetup over Gutenberg en neuromarketing

Dave Loodts over Gutenberg

27 november 2018 | Erg interessante WordPress Meetup gisteravond in Eindhoven. Meer te weten gekomen over Gutenberg en neuromarketing.
Lees verder »

Tips voor de nieuwe WordPress-editor Gutenberg

19 oktober 2018 | In WordPress 5.0 wordt de nieuwe editor geïntroduceerd. Gutenberg noemen ze die. Lees hier alvast enkele tips om goed voorbereid te zijn: https://wplift.com/gutenberg-tips

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33