Wix of WordPress?

Wix vs WordPress

17 februari 2019 |  Vorige week sprak ik een ondernemer die zijn eigen website heeft gebouwd met de online tool Wix. Zoals je weet ben ik een WordPressfan.
Wil jij ook een website en twijfel je nog tussen Wix of WordPress? De voor- en nadelen van beide systemen zijn voor je op een rijtje gezet.

Een snelle kennismaking met Gutenberg

23 januari 2019 |  WordPress 5 is uit met een gloednieuwe editor, Gutenberg. Deze editor verandert de manier waarop berichten en pagina’s worden gemaakt en bewerkt. Hoe? Maak snel kennis met Gutenberg.

Lees verder »

Site: AmbulatoriumNijmegen.nl

14 januari 2019 |  Een vijftal oud-behandelaars van het Radboud Ambulatorium wilde na sluiting van Radboud Ambulatorium Sociale Wetenschappen zelfstandig doorgaan. Per 1 januari 2019 zijn ze gestart met het bieden van psychologische en pedagogische hulp onder de nieuwe naam Ambulatorium Nijmegen.

Lees verder »

Site: Muziektherapie-nijmegen.nl

22 november 2018 | Onlangs kwam ik Barbara tegen. Zij heeft de website Muziektherapie-Nijmegen.nl en ze vertelde me dat deze inhoudelijk up to date was maar verder erg verouderd was.
Lees verder »

Wel of niet updaten naar WordPress 5.0?

4 december 2018 | Na veel geschuif is de datum dat WordPress 5.0 gaat verschijnen bekend. Op 6 december. Dat is donderdag al! Wel of niet meteen updaten?
Lees verder »

Meetup over Gutenberg en neuromarketing

Dave Loodts over Gutenberg

27 november 2018 | Erg interessante WordPress Meetup gisteravond in Eindhoven. Meer te weten gekomen over Gutenberg en neuromarketing.
Lees verder »

Tips voor de nieuwe WordPress-editor Gutenberg

19 oktober 2018 | In WordPress 5.0 wordt de nieuwe editor geïntroduceerd. Gutenberg noemen ze die. Lees hier alvast enkele tips om goed voorbereid te zijn: https://wplift.com/gutenberg-tips

Site: Qtopiaqueerartsfestival.nl


30 september 2018 | Het Qtopia Queer Arts Festival is vandaag officieel ‘geopend’. Gedurende 2 weken zijn er op verschillende plekken in Nijmegen diverse activiteiten te bezoeken zoals tentoonstellingen, films, debatten.
Lees verder »

Interactieve visual

10 september 2018 | Een klant geholpen om een visual over Opgavegericht Creëren op een eenvoudige manier interactief te maken en op te nemen in hun website. Hierbij gebruik gemaakt van online tool ThingLink. De visual is gemaakt door Bureau voor Beeldzaken.

Leestip: Interne linkwaarde

14 augustus 2018 | Ik zie veel websites die weinig interne links hebben, dus weinig hyperlinks naar andere pagina’s binnen je eigen website. Het verbeteren van deze interne linkstructuur is essentieel om beter gevonden te worden. En je bent niet afhankelijk van anderen zoals bij linkbuilding (externe links naar je website); je kunt het gewoon zelf doen!
Lees verder »

Lovensestraat 124
5014 DT Tilburg
T: 06 - 41.66.00.52
E: info [@] sswebs.nl

Bekijk Shyama Sewpersad's profiel op LinkedIn
Facebook

IBAN: NL59 INGB 0005 3683 93
KvK nr: 17.23.09.33